Njihuni me Ne

Historiku i Kompanisë

Final është një institucion financiar jo-bankar i specializuar në fushën e kredidhënies së biznesit por edhe konsumatore. Final e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2009. Klientët e Final mund të përfitojnë produkte financiare të ndryshme për të plotësuar nevojat për investime në biznes por edhe ato konsumatore për individë me pagë si elektroshtëpiake, elektronike, mobilje si edhe kredidhënie për nevoja të ndryshme.

Evolucioni dhe Përkushtimi

Rritja dhe Shërbimi në Kredi

Final ka financuar mbi 15 000 klientë që prej fillimit të aktivitetit të saj në vitin 2009.

  • Gusht 2009: Final lidh 34 kontrata bashkëpunimi me dyqanet partnere.
  • Janar 2010: Final është prezent në 7 qytete kryesore e 57 dyqane pakice në Shqipëri.
  • Qershor 2011: Final fillon bashkëpunimin me dyqanet Neptun.
  • Shkurt 2021: Final zgjeron fushën e produkteve per gjithë klientët e mundshëm
  • Mars 2023: Final zgjeron sërish fushën e produkteve duke financur edhe bizneset

Aktualisht Final ka zgjeruar fushën e saj të aktivitetit të kredidhënies, duke mos u kufizuar më vetëm në bashkëpunimin me partnerë të veçantë, por duke hapur fushën e saj të produkteve ndaj të gjitha kërkesave të biznesit krahas atyre të konsumatorëve. Në Final, ju do të gjeni një staf të përkushtuar dhe miqësor.

%

Miratimi i kredive

Vite Eksperiencë

Klientë të lumtur

Anëtarët e stafit