Ndihma Financiare Kur Ju Nevojitet Më Shumë

Zgjidhje për Të Gjitha Nevojat Financiare

Në Final, ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve financiare, duke përfshirë kredi për nevoja të paparashikuara, kredi për blerjen e pajisjeve elektronike dhe mobiljeve, si dhe zgjidhje të personalizuara për klientët e rinj. Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona, lexoni më poshtë. Lexoni më poshtë për të zbuluar se si mund të përfitoni nga shërbimet tona dhe të arrini qëllimet tuaja financiare.

Kush mund të aplikojë ?

  • Ju që merrni pagë nga punëdhënësit tuaj aktualë ose merrni një pension zyrtar të paguar nëpërmjet një llogarie bankare/ ose jo.
  • Keni një tjetër burim të ardhurash, i cili është afatgjatë dhe me kontratë të sigurt (p.sh. mbështetet me dokumente juridike të tilla si kontratë qiraje etc).
  • Ju që jeni Pronarë biznesesh dhe që siguroni të ardhura nga biznesi juaj.
  • Ju që jeni rezident në Shqiperi
  • Ju që jeni të paktën 20 vjeç dhe jo më shumë se 70 vjec në momentin e aplikimit.
    Është gjithashtu e rëndësishme që ju dhe një person tjetër i familjes suaj të keni numra kontakti te vlefshëm telefoni.

 

Kredi Biznesi

Biznes Direkt - 10,000 – 200,000 ALL Biznes Ekspres - 200,000 – 600,000 ALL Biznes Ultra - 600,000…

Kredi Konsumatore

Konsum Fiks - 10,000 – 50,000 ALL Konsum Fast - 50,000 – 200,000 ALL Konsum Maks - 200,000…

Sipas Kërkesës

Kredi që i ofrohet klientëve që janë me të ardhura nga paga fikse, sezonale ose të ardhura nga…