Aplikoni për kredinë e dëshiruar

Kredi Biznesi dhe Konsumatore

Aplikoni për kredinë e dëshiruar

Kredi Biznesi dhe Konsumatore

Final. Më Lehtë se Banka!

Financim i Lehtë për Të Gjitha Nevojat Tuaja

FINAL është një institucion financiar jo-bankar i specializuar në kredidhënie dhe qira financiare. Final mundëson financimin e të gjitha llojeve të ndryshme të produkteve te kredidhënies, si kredi konsumatore, kredi biznesi etj, duke iu përshtatur sa më mirë nevojave të klientëve të saj. FINAL angazhohet të plotësojë kërkesat e individëve dhe bizneseve për produkte të ndryshme financiare në mënyrë transparente dhe të menjëherëshme brënda 30 minutash nga aplikimi si dhe paraqitja e dokumentacionit të kërkuar.

Kredi Biznesi

Për çdo nevojë të biznesit tuaj

Kredi Konsumatore

Për çdo nevojë tuajën personale ose familjare

Sipas Kërkesës

Për çdo nevojë stinore tuajën apo të biznesit

Apliko Tani  Pse Final?

  Të gjitha shërbimet e kredisë

  Kredi Biznesi

  Biznes Direkt - 10,000 – 200,000 ALL Biznes Ekspres - 200,000 – 600,000 ALL Biznes Ultra - 600,000 – 2,000,000 ALL

  Kredi Konsumatore

  Konsum Fiks - 10,000 – 50,000 ALL Konsum Fast - 50,000 – 200,000 ALL Konsum Maks - 200,000 – 600,000 ALL

  Sipas Kërkesës

  Kredi që i ofrohet klientëve që janë me të ardhura nga paga fikse, sezonale ose të ardhura nga burime të tjera.

  Më lehtë se banka

  Përse Final?

  Final e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2009. Klientët e Final mund të përfitojnë produkte konsumi të kategorive të ndryshme si elektroshtëpiake, elektronike, mobilje si edhe kredidhenie per nevoja te ndryshme.

  pylonpylonpylon
  FinalHome

  16 vite eksperiencë

  Përfitimet tona

  Cfarë dokumentash nevojiten për të aplikuar për kredi?

  Në momentin që aplikoni ju duhet të keni me vete ID ose një pasaportë të vlefshme. Më pas ju duhet të deklaroni të gjitha të dhënat tuaja financiare lidhur me aplikimin dhe të firmosni Formularin e Aplikimit dhe Klauzolën e Pëlqimit Paraprak.

  Përplotësini aplikimin duke bashkëngjitur kopje të dokumentacionit

  Pas dërgimit të aplikimit dhe dokumentacionit, pritni për procesimin e aplikimit tuaj

  %

  Aprovim i Kredive

  Vite Eksperiencë

  Klientë të Lumtur

  Punonjës

  Blogu Ynë

  Lajme & Artikuj

  I ShpejtëTransparentI Sigurt

  Merrni kredi biznesi në kohë të shkurtër.