njoftime_vendpune

Ne jemi duke punesuar…
Ne jemi vazhdimisht ne kerkim te njerezve te mire. Njerez te cilet mund te
ANGAZHOHEN me klientet. Njerez te cilet mund te na BASHKOJNE me boten dhe
SHTYJNE biznesin perpara.

Ne se Ti je nje person i tille, ne kemi gjithmone nje vend per ju dhe mezi
presim tju takojme.

Dergoni nje CV ne adresen: aplikime@fin.al